Mindig megváltozik az arca, finoman mosolyog, miközben a szeme sugárzik és a hangja lágyabb lesz. Nem tudom, hogy csinálja, de mindig, amikor az angyalokról mesél, mintha ragyogna. Nem látok semmi fényt körülötte vagy ilyesmi, de maga az élmény olyan, mint amikor egy hangulatos helyen gyertya mellett társalogsz, és jól érzed magad. Tényleg nagyon kellemes élmény. Pedig csak meséli az éppen aktuális eseményét.

Én sosem tapasztaltam, pedig annyira szeretném, de nem vagyok rá képes. Így csak hallgatom a gyermekem és elképzelem, milyen jó lehet angyalokkal beszélgetni.

Tudod nem kell, hogy lemondj erről az élményről! Nem kiváltság ez, képesség, ami mindenkinek megadatik. Nem olyan egyszerű, mert amíg nem hiszed el, hogy képes vagy rá, nem is fog menni. Amíg nem tudod megtapasztalni a csendet, addig nehéz lesz meghallanod őket. A csend megtapasztalásához el kell tudnod csendesíteni a gondolataidat és le kell tudnod csendesíteni az érzéseidet, mint aggodalmak, félelem, akarás vagy épp türelmetlenség. Elsőként hagyd, hogy felbukkanjanak a gondolataid és engedd őket tovább, ne akarj semmit csak legyél. Figyelj a gondolataidra, figyelj az érzéseidre. Hangosak lesznek, nagyon. De idővel egyre kevesebb gondolat merül fel és egyre csendesebbek lesznek az érzelmeid is. Szépen haladsz.

Idővel eljuthatsz a csendhez. Amikor te csendben vagy! Csendes vagy. Ekkor készen állsz, hogy meghallhass mást is! Önmagadon kívül. Készen állsz, hogy megtapasztalhasd azt, amit a gyermeked tapasztal nap, mint nap. Az angyalokat, szellemi vezetőket, a lelkiséged, szellemiséged. Elindulhatsz egy olyan úton, ami közelebb visz önmagadhoz. Megnyílhatsz az angyali világ felé és megtapasztalhatod támogatásukat, pontosabban már tudatosulni fog, hogy most ők segítettek.

A gyermeket a szülő tanítja, de rengeteget lehet tőlük tanulni. Csak ki kell nyitni a szíved és befogadni az ő világukat. Máris színesebb lesz minden és sokkal több örömöd lesz az életben. Nem beszélve a mindennapi csodákról, melyet a világra való nyitottságot adományoz számodra. A csoda mindig itt van, légy rá nyitott.