Mi az Access Bars?

 

Minden, ami van a világunkban, azt definiálni akarjuk! Csak hogy tudjuk mivel is állunk szemben! Az Access Bars valami olyan csoda, melyet nem könnyű definiálni! A beégett mintákat oldja fel, melyek nélkül képes lehetsz végre mást teremteni, más életet választani, mint amit eddig éltél, eddig tartottál választhatónak.

 

A régi mintákat használva mindig csak ugyanoda vagy képes eljutni, mindig csak ugyanazt vagy képes teremteni. Nem láthatod azt a nagyobb teret, ahol a lehetőségeid sokkal szélesebb tárháza megjelenhet.

 

Mit is jelent ez?

Amikor megtapasztalod, hogy más is lehetséges számodra, mint hogy választasz az igen és nem között, akkor megnyílik számodra a világ.

Nagyon szerettem volna elmenni egy tanfolyamra azalatt a rövid idő alatt, amíg otthon tartózkodtam. Tudtam, hogy két hét alatt nehéz lesz pont kifognom egy számomra éppen jó időpontra meghirdetett képzést, amit régóta terveztem megcsinálni. Bizakodó voltam, hiszen fő az optimizmus. Kétnaponta ránéztem a lehetséges képzési oldalakra, de semmi. Hazaértem, otthon voltam, és kezdtem aggódni. Nem lesz képzés. Ez tipikusan az a helyzet hogy vagy lesz vagy nem lesz, kicsit szűkös lehetőségek, ugye? Aztán rádöbbentem, hogy te jó ég, hogy bezártam magam a lehetőségek nélküli térbe! És máris feltettem a kérdést. Mi kellene ahhoz, hogy legyen képzés a jövőhétre, pont az amit én szeretnék? A következő nap írtam az egyik csoportba, hogy esetleg valaki tart e képzést? És hihetetlen volt, de igaz, mert 5 nappal későbbre kiírtak egy képzést, amire eltudtam menni. A lehető legjobb időpontban volt és egy hihetetlen kedves oktatót sikerült kifognom. Nos igy lehet kilépni a szűk igen-nem térből és mást választani.

Az Access Bars megadja neked a lehetőséget arra, hogy ezt megtedd, hogy megengedéssel éld az életedet, eszközöket kapsz, amivel ránézhetsz a saját életedre, amivel képes lehetsz megváltoztatni, azt ami már nem működik számodra és hogy könnyedébb legyen az életed, hogy megtalálhasd az utad ebben a hatalmas káoszban.

Ez a kezelés a fejeden található 32 pontot érinti, melyek feloldják a régi mintákat, berögzült viselkedési rutinjaidat és a gondolkodásod zakatolását is lecsendesítheti. Emellett rengeteg pozitív mellékhatása lehet, amelyet csak te tapasztalhatsz meg, hiszen az Acccess Bars olyannyira szól rólad, hogy bármi amit te megengedsz, az megváltozhat, de semmi amit nem akarsz megváltoztatni.

Vigyázz!!! Ez lehet az első lépés a tudatosság útján, melyre ha rálépsz, folyamatos kalandok várhatnak rád, olykor kemény önismereti felfedezések, fejlődés, változás, csodák és bármi amire megnyílsz! Készen állsz a kalandra?

 

Lehetőségek velem!