Bihari Éva vagyok Megengedés Mediátor

 

Olyan felnőttekkel dolgozom, akiknek nehézségük van az életben, elakadtak, nem találják a megoldást, pedig szeretnének életükbe gyógyulást, fejlődést és változást hozni.

Emellett olyan gyermekekkel foglalkozom, akik, nehezen találják meg a helyüket ebben a világban, saját speciális világuk van vagy túlságosan érzékenyek és nehezen tudják felvenni a „ritmust”, nem tudnak – nem akarnak – beilleszkedni a mi világunkba.

 

 

Néhány szó rólam,

A történetem egész fiatalon kezdődött, -16 évesen-, amikor édesanyám elvitt egy természetgyógyászhoz, döbbentem meg, és ébredtem fel, hogy nem minden az aminek elsőre látszik, hogy sokkal több van a látható világ mögött. Mindig is volt bennem valami fura…de annyira az enyém volt, hogy idővel teljesen eltűnt bennem. Nem beszéltem róla sosem, senkinek. Ott, akkor valahogyan kinyíltam, újra nyitottá váltam arra a „világra”.

Attól a naptól kezdve éhesen kerestem és kutattam a képzéseket, tanfolyamokat, mert hát végül is rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. Nagyon nem. Sok mindenki érzékel dolgokat, melyeket tanítanak is, beszélnek róla, és ami a lényeg, hogy valóság. Nem az én belső fantáziám, hanem mások által is megtapasztalt valóság. Valahogyan látom és érzem az embereket. Valahogyan mindig is kicsit többet tudtam róluk, mint amit – most már tudom – úgy általában az emberek látnak vagy érzékelnek egymásból. Ami nekem természetes volt, másnak nem, ezért is zártam be anno gyermekként. Aztán az élet kinyitott, újra. És ezért hálás vagyok. Rengeteget tanultam. Iskolákban és az élettől.

 

Tanulmányaim,

Tanulmányaimat néhány masszázs tanfolyam után az ETI-ben folytattam, elvégeztem az egészségügyi – és természetgyógyász modult, ezután fitoterapeuta szakképzésen vettem részt. Mindemellett egyik kedves vendégem ajánlására elkezdtem a Mantra Természettudományi Főiskolát, ahol parapszichológusként végeztem. A főiskola alatt ismerkedtem meg a Bach-virágterápiával, melyet nagyon megszerettem, lelket hangol! Így a főiskola mellett elkezdtem a Bach-virágterapeuta képzést is, mely egy éves volt. Tanultam személyiség lélektant, szociológiát, pszichológiai – és pszichiátriai alapokat és egyéb nagyon hasznos emberismereti tanokat, hogy megértsem és le tudjam fordítani azt, amit én „alapból érzékeltem”.
Foglalkoztam numerológiával, rajzelemzéssel és más lelki problémák testi tüneteinek megértésével. Igen, sok mindent tanultam, mert nagyon szeretek tanulni. Azonban nem csak infót gyűjtök. A tanultakat kipróbálom, és ami számomra értékes, megtartom, használom, csiszolgatom, így jelenleg egy saját kis tudáscsomag birtokában, azt mondhatom, hogy elég széleskörűen tudom átlátni az adott problémát, ami inkább feladat.

 

Anyaként,

Első gyermekem megszületésekor már tudtam, hogy az ő világuk igen érdekes a számomra. Ők hogyan látnak? Mit érzékelnek és tapasztalnak a világból? A második gyermekem még a hasamban volt, épp csakhogy lejött a kis lélek és már meg is mondta a nevét, azaz, hogyan hívjam itt e földi létben. Szeretem figyelni a világukat, megismerni, felfedezni. Nagyon sokat tanultam tőlük és hihetetlen jó érzés kicsomagolni őket, hisz mindenkiben vannak olyan ajtók, melyek nincsenek nyitva. De egy édesanya, ha szeretettel és kellő nyitottsággal van gyermeke felé még ide is bejuthat. Hogy megismerhesse gyermekét, nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Hiszen a gyermek a lelkierőtől lesz stabil és határozott, az önbizalom, és bizalom az életben adja az ő varázserejét az élethez. Nem lehet egy anya mindig a gyermek mellett. Az anyai szív akkor nyugodt, ha a gyermekei jól vannak. Ehhez lelkileg kell jól lenniük. Ők pedig úgy tanulnak meg jól lenni, hogy te is jól vagy.

Tudom, hogyan figyeljek magamra, melyet megmutatok másoknak is, és megismertetem a gyermekekkel is, hogyan lehetnek önmaguk, hogyan találhatják meg a bennük lévő fényt és milyen módon tarthatják meg a belső egyensúlyt, vagy kerülhetnek újra egyensúlyba, ha kibillentek.

Kérdésed Van?

 

Bármilyen kérdésed van, bizalmat szavaztál nekem és szeretnél segítséget kérni, kérlek írj nekem!

Szeretettel várlak, ha engem választasz életed – gyermeked életének – pozitív változásának beindításához.

Írj Nekem

8 + 9 =