Lehetőségek Velem

Választod a fejlődést? Választod az őszinteséged önmagaddal? Készen állsz a változásra? 

Út Önmagadhoz

A konzultáció során megnyílik számodra az a tér, amelyet eddig nem láttál, nem tudtad, hogy másképp is lehet mint, ahogy eddig csináltad. Rálátást kapsz életed adott helyzetére, legyen az egy elakadási pont, döntéshelyzet, dilemma vagy egészségügyi probléma.

Minden amiben jelenleg vagy, – akármilyen xarul is hangzik – te alkottad meg, így te is tudsz rajta változtatni! DE ez sokszor messze nem olyan könnyű, hiszen nem tudod a hogyant! Megmutatom neked a lehetőségeket, mellyel megismerheted a válaszokat, megtalálhatod a megoldásokat.

Mit kaphasz?

 • Megoldó kulcsokat, melyekkel könnyedebben tudod az életedet alakítani.
 • Válaszokat a kérdéseidre,melyek alapvetőien benned vannak, csak még nem tudod hogyan hozd a felszínre.
 • Önképed letisztulhat, mely az önismeret alapja, így tudsz tovább haladni utadon.

Bővebben

Konzultációra időpontot kérni az alábbi linkre kattintva tudsz.

Az online konzultáció 1 órás, melynek ára 15.000 Ft vagy £40.

Fizetés Paypal-on vagy előre utalással lehetséges. Időpont egyeztetés után küldöm a befizetéshez szükséges adatokat. 

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Időpont Foglalás

Gyermekterápia

A Gyermekterápia alatt a gyermek világa megnyílik, melynek hatására a benne lévő érzelmi blokkok, fájdalom, szomorúság, harag vagy bármilyen viselkedési probléma mögötti ok felszínre kerül, ezáltal eltudunk kezdeni közösen dolgozni azon, hogy az probléma megváltozzon, megszűnjön és egy vidámabb, problémamentes gyermeki világ jöjjön létre.

Ez a természetes megoldás segít gyermekedben feloldani a félelmeket, válás utáni traumát, külföldre költözés esetén felmerülő honvágyat és tanulási beilleszkedési, viselkedési problémákat egyaránt. Ki ne szeretné gyermekét boldognak és kiegyensúlyozottnak látni és tudni egyaránt?

A gyermek a terápia alatt egyszerű játékos feladatokat is kap, melyeket bármikor elvégezhet, ha úgy érzi és amely által az önbizalma folyamatosan erősödhet, önismerete fejlődhet.

Bővebben

A konzultációra időpontot kérni az alábbi linkre kattintva tudsz. Kérlek bejelentkezéskor írj néhány sort a gyermek problémáról, hogyha szükségesnek találom  tudjak számodra előre néhány olyan kérést küldeni, mellyel a terápia hatékonyságát tudjuk növelni.

Az online konzultáció  1 órás, melynek ára 15.000 Ft vagy £40.

Fizetés Paypal-on vagy előre utalással lehetséges. Időpont egyeztetés után küldöm a befizetéshez szükséges adatokat. 

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Időpont Foglalás

Az energoinformációs rendszered minden behatást, aminek jelentőséget tulajdonítottál, berögzít, ezáltal lenyomatot képez az energiameződben, mely hatással van arra, hogyan állsz hozzá az életedben felmerülő problémákhoz, élethelyzetekhez.

Amikor nem tudsz mit kezdeni az élethelyzeteddel, nem találod a megoldást, talán érdemes energetikailag is ránézni a helyzetedre! Nagyon sok esetben a régi mintákból működsz, így szinte ellehetetleníted, hogy megtaláld a megoldást, meglásd a lehetőségeidet, hogyan változtathatsz a jelenlegi megakadásodon.

Milyen problémákra lehet pozitív hatással?

 • Nem tudsz dönteni, pedig már olyan jó lenne, de nem látod tisztán merre is, milyen irányba is akarsz menni.
  • munkahelyváltás
  • párkapcsolat
  • gyermekvállalás
  • és bármilyen élethelyzetbeli dilemma vagy probléma zajlik benned, amire szeretnél ránézni, szeretnéd tisztán látni.
 • Beleragadtál az adott helyzetbe, nem tudsz továbblépni, fejlődni esetlegesen irány váltani.
 • Egyszerűen szeretnéd megtudni, hol is tartasz, mi a célod, feladatod, merre és hogyan tovább, a lehetőségek tárháza számtalan.

Bővebben

Energetikai Oldásra időpontot kérni az alábbi linkre kattintva tudsz.

Az online konzultáció 1 órás, melynek ára 15.000 Ft vagy £40.

Fizetés Paypal-on vagy előre utalással lehetséges. Időpont egyeztetés után küldöm a befizetéshez szükséges adatokat. 

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Időpont Foglalás

Angyal Terápia

Útmutatást szeretnél az angyali világból? Szeretnél tisztán látni, belelátni abba, hogy milyen helyzetben is vagy valójában? Érzed, hogy valami van körülötted, de nem vagy biztos abban mi ez? Képes vagy befogadni az angyalok csodálatos energiáit és elfogadni azt a valóságos képet, mely totálisan megmutatja hol tartasz most?

Talán neked is volt már dolgod angyalokkal, érezted csodás energiájukat, tapasztaltad segítségüket vagy csak nagyon-nagyon szeretnél már kapcsolatba lépni velük. Mindezt most megteheted.

Amikor megnyílsz az angyalok befogadására, megtapasztalhatod az élet mókásabb, könnyedebb oldalát is. Nem kell mindent olyan komolyan venni! Az angyalok vidám, lágy energiájukkal segítenek kioldani belőled a feszültséged, a „KELL” folyamatos nyomulását. Hiszen mi van akkor, ha nem kell és ez csak egy „hülye” bevett szokás? Az élet lehet játékos és vicces is, nem muszáj neki savanyúnak és kötelezőnek lenni.

A konzultáció során megnézzük hol és milyen élethelyzetben vagy most, ki az őrangyalod, melyik Arkangyallal vagy kapcsolatban és milyen módon tudsz te is kommunikálni velük. Ez a négy lépés közelebb visz önmagadhoz, megmutatja, hogy sosem vagy egyedül és bármikor képes vagy segítséget kérni és kapni is! Hidd el, mindez nem lehetetlen dolog.

Mennyibe kerül?

Angyalterápiára időpontot kérni az alábbi linkre kattintva tudsz.

Az online konzultáció 45 perces, melynek ára 12.000 Ft vagy £32.

Fizetés Paypal-on vagy előre utalással lehetséges. Időpont egyeztetés után küldöm a befizetéshez szükséges adatokat. 

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Időpont Foglalás

A magas rezgésű virágeszenciák segítenek összerendezni és helyreállítani a harmóniát a testi-lelki-szellemi szinten egyaránt.

A terápia egy konzultációval kezdődik, melyben megosztod velem a problémádat, majd az általam feltett kérdésekkel megnyitom és közösen feltárjuk a jelenlegi helyzeted hátterét, hogy valójában mi is a probléma gyökere. Hozol egy vagy több tünettel, mely problémát okoz, de mi van ha  a problémád már az okozat?

A terápia lényege, hogy megtaláljuk az okot, a kiindulási magot, melynek kezelésével a problémáid megoldódhatnak, megszűnhetnek olyan módon, hogy szinte észre sem veszed a finom, folyamatos változást az életedben.

Mi is az a Bach-virág terápia?

Egy különleges harmonizáló terápia, mely egy hatóanyagmenetes szelíd módszer. Holisztikus személetű segítség, amely a virágeszenciák hatását használja a lelki nehézségek, félelem, szomorúság, harag, magányosság, depresszió és még sok negatív érzelem harmonizálására.

A terápia egy beszélgetéssel kezdődik, majd az általad felhozott problémára egyedi virágeszencia koktélt készítek, ami segít neked feldolgozni a megélt nehézségeidet vagy épp feloldani a félelemeidet, esetleg megnyitni a gondolkodásod, lecsillapítani a dühödet, agressziódat.

A virágeszenciák számos problémára adhatnak megoldást, ez egyedi, személyre szabott keverésüktől függ. Amikor nem érzed magad jól, egységben vagy harmóniában, megjelenhet a panasz, hogy valami nem jó, rossz érzések, negatív gondolatok, amikkel nem igazán tudsz mit kezdeni. A folyamatos zakatolás a fejedben, amit nem tudsz kikapcsolni vagy az a sejtelmes rossz érzés, amit nem tudsz hova tenni. Ezek csak előfutárai egy későbbiekben kialakulható betegségnek.

Azt most már tudod, hogy érzelmi szintű problémákra a Bach-virág terápia jó megoldást nyújthat. De a fizikai betegségekkel mi a helyzet? Nos arra is adhat megoldást! Persze egy törött lábat nem képes összeforrasztani, de a fájdalmadat enyhíthetjük. A sokk ami a baleset során ért, szintén. Allergia, depresszió, álmatlanság és más problémák hatékony és gyengéd megoldása ez a terápia.

Bármilyen olyan problémára hatékony megoldást adnak az virágeszenciák, amelyekkel harcolsz, próbálod megoldani, de nem megy! Mert nem megy egyedül, mert nem tudsz mit kezdeni az érzéssel ami benned van. Hogyan is tudnál? Félelem, bizonytalanság, bánat, gyász, aggodalom, para, harag, gyűlölet, reménytelen szerelem és bármi más ami az életedet nehezíti, megoldható.

 

Hogyan?

A cseppek az energetika rendszeredre hatnak. Képzelj el egy irodai fiokos szekrényt, amiben sok-sok pici kis fiókok vannak épp kihúzva és néhol túlságosan betolva, azaz túl tolva. Nos nem egy szép látvány, igaz? Hiszen egyáltalán nem rendezett, sőt kaotikus. Na most a te energetikai fiokos szekrényed  (energiarendszered) ugyanilyen kaotikus állapotban van, amikor nem vagy rendben. A Bach-virágeszenciák információt tartalmaznak, melyek gyengéden, mégis igen pontosan hatnak az adott fiokokra, ezáltal betolva, helyre állítva benned a érzelmek és gondolatok energetikáját, melynek eredményeképpen a problémáid mozgató rugója így maga a problémád, mint tünet is megszűnik.

 

Mire számíthatsz, ha a Bach-virágterápiát választod?

A terápia egy beszélgetéssel kezdődik, majd az általad felhozott problémára egyedi virágeszencia koktélt készítek, ami segít neked feldolgozni a megélt nehézségeidet vagy épp feloldani a félelemeidet, esetleg megnyitni a gondolkodásod, lecsillapítani a dühödet, agressziódat.

Elsőként meghallgatom a problémádat és azt, hogy miért fordultál hozzám. Majd felteszek neked néhány klassz kis kérdést, amivel közelebb jutunk a probléma gyökeréhez. A beszélgetésünk során sok mindent kiadhatsz magadból, sok mindenre választ is kaphatsz, de mindenképp ez idő alatt számomra kiderül, mi az a 3-5 eszencia melyre szükséged van. Összerakom neked a 38 alapeszenciákból válogatva az egyedi, számodra megfelelő eszenciakeveréket és a beszélgetésünk végén, természetesen elmondom milyen keveréket kapsz és hogy mire fog hatni, mit várhatsz tőle, hogyan ajánlott adagolni és minden egyebet, amit tudnod kell. Érzékeny búcsút veszünk és te immár megkönnyebbülve várhatod míg az eszenciakeverék megkapod. Tapasztalhatod pozitív hatását, a javulásodat.

 

Miért terápia?

A terápia általában nem egyszer elmegyek az orvoshoz és kapok gyógyszert műsor. A terápia több alkalmas project, amiben neked is szükséges részt venned. A gyógyulásodhoz rád is szükség van. Tehát a terápia során a Bach-virágterápiás cseppek mellett a jelenlétedre, hozzáállásodra és változtatásra való hajlandóságodra is szükség van. Cseppet önismereti játéknak is betudható, hiszen beszélned kell önmagadról, a problémádról és arról mit szeretnél ha változna, miben változtatnál. A cseppek hatásmechanizmusa akkor lesz nagyon pontos segítség, ha kinyílsz és megnyílsz. Hidd el csodálatos utat járhatsz be, apró változásokat érzékelve mindennapi életedben, melyek folyamatosan javítják, gyógyítják a problémás területeket.

 

Az eszenciakeverékek hatásmechanizmusa, azaz mire számíthatsz a cseppek szedése során?

Változásra? Az egyik mellékhatása, hogy változást hoz számodra. A negatív érzelmi mintákat feloldja, energetikai rendszeredet harmonizálja ezzel a testi tüneteket is megszünteti.

Nem hat azonnal, ez nem gyógyszer. A hatása folyamatos, így olykor csak azt veszed észre, jaa ez már nem is probléma neked.

FONTOS!

Lehet elsődleges rosszabbodás, ami azt jelenti, hogy felerősödnek a tüneteid, amivel hozzám fordultál. Ettől ne ijedj meg! Ez átmeneti, általában pár nap alatt túl jutsz rajta. Fontos, hogy ne hagyd abba a cseppek szedését és nyugodtan kérdezz rá nálam, hogy ez okés e így vagy mit tanácsolnék.

Lehet elsődleges és részleges hirtelen javulás is, aminek persze nagyon örülsz, de ne csodálkozz, ha pár nap után minden visszaáll a régi „xar” verzióra. Ekkor sem kell kétségbeesned, mert a cseppek hatása müködik, dolgozik.

Lehet olyan is, hogy semmilyen elsődleges hirtelen változást nem tapasztalsz, ez is teljesen jó így! Az egy hónapnyi eszenciakeverék szedése során azonban mindenképp számíthatsz javulásra.

 

Milyen problémákra ad lehet megoldás?

Gyermekeknek

 • Alvásproblémák
 • Fogzási nyűgösség, fájdalomcsillapítás
 • Szeparációs szorongás
 • Közösségbe beszoktatás
 • Változás nehezen feldolgozása
 • Testvérféltékenység
 • Szülők válásának feldolgozása
 • Félelmek
 • Honvágy
 • Tanulási nehézség
 • Megfelelési kényszer
 • Koncentrációs problémák
 • ADD, ADHD
 • ASD
 • Szorongás
 • Önbizalomhiány
 • Agresszivitás

 

Felnőtteknek

 • Félelemek
 • Rémálmok
 • Alvási nehézségek
 • Szorongás
 • Pánikbetegség
 • Depresszió
 • Gyász, bánat, szívfájdalom
 • Túlterheltség
 • Megfelelési kényszer

és minden más, ami a gyermekproblákhoz írtam és ezentúl bármi, ami benned van és neked probléma, azon tudunk javítani. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy a Bach-virágterápia számodra segítség lenne e, csak jelentkezz be az ingyenes 20 perces  online konzultációra és megbeszéljük miben tudok neked segíteni és mely terápia lenne a számodra megfelelő.

Mennyibe kerül?

Személyes konzultációra Manchesterben van lehetőség, mely körülbelül 1 óra, melynek ára 15.000 Ft vagy £40.

Fizetés a személyesen, Paypal-on vagy előre utalással lehetséges. Időpont egyeztetés után küldöm a befizetéshez szükséges adatokat.

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Időpont Foglalás

Ez egy fantasztikus lehetőség, egy kezelés mely teljesen és totálisan rólad szól.

Az Access Bars® lehetőséget nyújt számodra, hogy életedbe változást hozz, hogy minden érzést, gondolatot, érzelmet amit felvettél, mert a másik azt mondta és egyetértettél vele, vagy épp totál ellenállásban voltál, ezáltal berögzítetted saját magadnak, kioldhass, elengedj és végre megtaláld azt a csodálatos lényt, aki valójában vagy.

Mi a Access Bars®?

Egy csodálatos technika, mely megnyitja a lehetőségeidet egy teljeseb, boldogabb, könnyedebb és legfőképpen tudatosabb élet felé.

Feloldhat, kitörölhet minden olyan nézőpontodat, kritikát, véleményt és ítéleted, amellyel beszilárdítod magad a mindennapjaidba, ezáltal nem látva meg, hogy mi más lenne lehetséges a számodra!  Hasonlóan működik a Bars®, mint a számítógéped, mikor megnyomod a delete, azaz törlés gombot. A fejeden lévő pontok az agyadban jelenlévő felesleges tartalmakat törli ki, ezáltal teret adva számodra, hogy az lehess, aki igazán vagy, önmagad. Megengednéd magadnak, hogy az a csodálatos lény legyél, aki vagy? Mi kellene ehhez?

 

Mi történik a kezelés alatt?

Az Access Bars® kezelés 32 pontot érint a fejeden, melyek energiasávokat kötnek össze, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek az energiasávok (barok) az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. A kezelés alatt a barok aktiválódnak és ezáltal beindul a tisztítás azokon a területeken amelyeket megengeded a változást önmagadnak. Az egy órás kezelés alatt, neked nem kell semmit tenned! Semmit, csak megengedni magadnak, hogy befogadd azt, amit az access bars teremthet benned.

Ez a finom érintéstechnika nem csak egy kellemes kikapcsolódást nyújt számodra, – bár ebben a rohanó világban talán ez is éppen elég és nagyon jól tud jönni -, sokkal inkább megmutatja neked a befogadás varázslatát. Amikor megengeded magadnak, hogy legyen ami van. Amikor befogadod az élet ajándékait, minden kitétel és feltétel nélkül. A Bars elindíthat. Azon az úton, amin visszatalálhatsz önmagadhoz. Kinyithatja a tudatodat, megnyithatja a tudatosságodat és elindíthatja a gyógyulásodat. Feloldja a benned lévő feszültséget, kioldja a beragadt érzelmi blokkokat és végre megindulhat az áramlás az életedben.

 

Miért választd az Acces Barst?

Minden korlátozás, ami az életedben jelen van, te teremtetted. Minden, ami az életedben most jelen van, kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, nézőpontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel.

Az Access Bars pontok gyengéd éritésével, stimulálódnak a bárok, ezáltal azok elkezdenek kitisztítulni. Mindaz, amit bezártál, minden amit magad köré építettél védelem gyanánt távoltart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is remélted/hitted de legfőképp tudtad, hogy létezik.

Az Access Bars kezelések csodálatos változásokat hozhatnak az életedbe. Mikor elengeded magad, hagyod, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Ez az áramlás beindíthatja az életed különböző területeinek áramlását is, mely változást generál. Ehhez pedig az szükséges, hogy megengedd magadnak mindazt a jót amit az élet adhat. A bars kezelés ezt a teret teremti meg számodra, a megengedés terét, hogy újrakreálva önmagad elindulhass egy olyan úton, ami valójában a tied.

Volt már az életedben olyan, hogy csak egyszerűen elengedtél mindent, feltetted a kezed, leengedted a falaidat és megengedted a másik személynek, hogy megajándékozhasson azzal ami ő valójában, bevállalva bármi is történjen? Legyen ez párkapcsolat, munka, család, egészséggel kapcsolatos élethelyzet? Hogyan lehet ezt a könnyedséget beinvitálnod az életedbe?  Egészen egyszerű, tanulj meg befogadni! Az Access Bars kezelés alatt megengedésbe kerülsz önmagaddal és mindennel, ezáltal képes leszel befogadni. Beengedni, megengedni hogy végre az öröm és boldogság is megérkezhessen az életedbe, amely természeténél fogva a tied, hiszen Te Vagy!

Mennyibe kerül?

Személyes kezelésre Manchesterben van lehetőség, mely körülbelül 1 óra, melynek ára 15.000 Ft vagy £40.

Fizetés személyesen, Paypal-on vagy előre utalással lehetséges. Időpont egyeztetés után küldöm a befizetéshez szükséges adatokat.

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Időpont Foglalás