Arkangyali Mesék E-könyv

 

A mai kor gyermekei nagyon érzékenyek minden behatásra, mely éri őket, ezért érdemes kezükbe adni a megoldó kulcsokat.

  • A stabilitást, hogy bízzanak önmagukban!
  • A szeretet és a megbocsájtás hatalmát.
  • A felelősség vállalás és döntés erejét.

Ehhez pedig az angyali hit, és az angyali világ megtapasztalása hatékony segítséget adhat számukra.

Bővebben

…- Szíved minden szeretetével azt kérted, hogy megismerhesd az arkangyali világot! Tudod, amikor hívsz minket, mi jövünk. Jegyezd meg, hogy sosem vagy egyedül. Mi a ti világotokban láthatatlanok vagyunk, nem sok ember lát minket, de többen közületek éreznek és már ez is nagyon jó dolog. Vagy hallanak és ezt is örömmel vesszük. Persze csak akkor, ha a gondolataitok lecsendesednek, mint neked most. – mondta Mihály arkangyal. Zoé jól érezte magát, csak melege volt. Nagyon melege. Egyszer csak pulzáló fényt érzékelt, egész testét átjárta a melegség és az erő érzése. Egy hatalmas arkangyal állt előtte, se nem túl közel, se nem túl távol. Áttetsző kékeslilás fényt árasztott és erőt, határozottságot, bátorságot és bölcsességet…

12 arkangyal jelenik meg a mesékben, akik a gyerekek számára is könnyen elérhetőek. A mesék által megismerik, melyik arkangyal miben segít és hogyan hívható. Mindemellett a történetek önismeretet, önbizalmat építenek és a szeretet varázslatos erejét táplálják kis szívükbe.

 

E-könyv ára: 1300 Ft

Szeretnél egy mesét elolvasni? Feltöltöttem neked a 12 mese egyikét, mely remélem elvarázsolja gyermekedet is és téged is!

Kattints az alábbi linkre és olvashatod is az egyik mesém: