Jogi nyilatkozat

 

A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (különösen szöveg, kép, videó, animáció stb.) – a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve – Tüskés Beáta előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

A felhasználásnak minden esetben meg kell felelnie a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek, így különösen a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény, a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.) és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzett orvos tanácsát!

Bihari Éva a honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért nem vállal felelősséget. Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után közlése csak a szerző, Bihari Éva engedélyével lehetséges. Nem kell engedély az idézéshez, azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.