Olyan fiatal még ehhez! Állandóan fáj a feje, de gyógyszert nem akar bevenni. Rengeteg vizet iszik és a sport is megvan az életében. Mégis most szinte minden nap mondja! Tiszta ideg vagyok emiatt, lehet el kéne vinnem a dokihoz, de a múltkor amikor kérdezgettem hogyan fáj neki, meg hol fáj a feje, csakhogy kicsit többet tudjak, nem mintha doki lennék és értenék hozzá, csak hát mégis, szóval akkor tök ideg lett a lányom és hozzám vágta:

Hagyj anya, igen fáj a fejem. Tanulok.

Én meg mint akinek ezt érteni kéne, annyit mondtam, ok. De persze ezt én nem értem. Sokat tanul? De ez nem igaz. Azért fáj a feje, mert tanul. De akkor épp játszott. Nem tanult, nem is hoz haza házit. Nem értem. Mit tanul és hogy?

Amikor az ember megérik, megnyílik egy kicsit jobban a világra, a világ szintjeire, akkor több információt képes befogadni. Ilyenkor automatikusan ezen információk eljutnak az adott személyhez. És ez sokszor fejfájást okoz. Nem erőset, lágy, halk, monoton pulzálás ez, mely elviselhető, de semmiképpen nem kellemes. Hol jobban, mikor kevésbé lüktet. Általában pár nap alatt elmúlik.

 Persze a fejfájásnak rengeteg oka lehet, nehéz is kideríteni. Azonban ezt a fejfájást meg lehet különböztetni a többitől! Ez a fejfájás akkor jelentkezik, ha az ember tanul. Új információkat szerez az univerzumból. Vannak alkalmak, amikor magas szintű energiák működnek, ilyenkor dimenziókapuk is nyílnak, nem kifejezetten dimenzióugrás lehetőségét kínálva, inkább csak bizonyos információkkal szolgálnak, melyek szintén fejfájást okoznak. Ilyenkor fejlődik a finomérzékelésünk, mint a tisztán hallás, tisztán látás, tisztán érzés és a tisztán gondolkodás. Tisztul a lelkünk, érettebben és összetettebben tudunk gondolkodni. Talán neked is volt más ilyen fejfájásod. Ha még nem, akkor hamarosan lesz.

A gyermekeknél szintén ez a helyzet, főként a különlegesebbeknél, pontosabban azoknál, aki még érzékelik a láthatatlan valóságot. Ők nyitottak még és igencsak befogadóak az impulzusokra. Manapság a gyermekek hamar érnek, nem a testi érésre gondoltam, bár igen, az is hamar elérkezik. A lelki érésre céloztam, a lelki érettségre, de még ennél is pontosabban a szív szavára. Hamar meghallják és igyekeznek szívük szerint cselekedni. Nem az ösztönről beszélek, amikor ösztönösen akar, és ha nem kapja meg feszület van. A szívéről, hogy mit érez, mit szeretne, hogyan képzeli, mire vágyik. És kapaszkodj meg, mindezt rólad is tudja. Szóval így érnek ők! Szívben. Nagyon hamar. És ez valahol nagyon jó, csak vigyázni kell rájuk, hogy megmaradjon nekik ez a csoda!

Mert mi felnőtt fejjel szenvedve és kínlódva próbálunk újra a szívünk szerint élni, de oly nehéz, hiszen a megszokott kedves kis Egónk olyan szépen hallatja hangját, hogy szinte mindig el hisszük, hogy úgy jó nekünk, csak amikor mégsem, akkor megint halljuk a halk kopogást és lépünk egyet a szívünk szerint, majd újra elhalkul és nem halljuk. Talán nem akarjuk. Bátorság kell hozzá. De kinek van az?