Nagyon boldog voltam aznap, mert megtudtam, hogy újra babát várok. Meglepetés volt, mert nem terveztük. De olyan boldogsággal töltött el, hogy táncolni tudtam volna. A fiam aznap otthon volt, mert kicsit lerobbant, így amikor a mosdóból kijöttem reggel és meglátott azt mondta: – Anya olyan fényes vagy! – majd hozzám szaladt és megölelt, megpuszilta a hasam és vissza ült a kanapéra mesét nézni.

Én pedig csak álltam és nem tudtam elhinni mit mondott és tett a fiam. Fényes vagyok, meg puszit ad a hasamra? Mintha tudná, hogy egy új élet van úton bennem.

Igen, a gyerekek tudják. Nagyon is, hogy mi van benned. Nem szó szerint:-) A kisugárzásodat látják és érzékelik. A boldogságod, örömöd és a vágyaidat, meg azt az érzést, hogy újra anya leszel. Tudják, mert nekik ez még természetes látásmód. Tapasztalhatod, amikor a semmiből megmondja, hogy mire gondolsz, vagy épp tudja, hová készültök, pedig meglepi és nem is beszéltetek róla előtte. Igen, ilyen van. Sokat tudnak! Gyerekek, de mégis sokat tudnak. Másképp, mint mi!

Hogyan? Hogyan látja, hogy fényes vagy? A fizikai test körül van az aura, ami a te energetika tested. Több rétege is van, színben és fényben, pontosabban a fényerőben is változik. Némely gyermekek ezt látják. Vannak olyanok is a te benső fényedet látják, a szikrát, mely a szívedben van, ez lelked központja. Vannak gyerekek, akik nem látják, inkább érzik vagy hallják mi van benned. Érzékelik a rezgéseidet, hogy most zizegsz, mert akkor ideges vagy, vagy finoman rezegsz, akkor nyugodt vagy.

Tudod, valahogy úgy, mint amikor te tudtad, hogyan sír a gyermeked és épp mi a baja. Más csak sírást hall, te anyaként ennél sokkal többet. Hát így tudja a gyermek, hogy mi is van benned. Szóval ne titkold, mert azt nem szeretik! Egyszerűen, legyél önmagad és éld meg a boldogságod, a bánatod, a haragod és a szereteted minden pillanatát. így lehetsz számára a legjobb példa.