Az esti puszival picit megcsúsztam, mert még össze kellett pakolnom a konyhát, így gyermekem már ágyban volt, amikor mentem az esti puszimat letudni. Nem léptem be az ajtaján, mert beszélt, hogy kihez nem tudtam. De köszönöm, jó, szeretem és hasonló szavakat hallottam. Amikor csend lett, már nem beszélt, beléptem hozzá. Ő ragyogott és mosolygott és úgy megölelt, mint talán még soha. Nem is kérdeztem semmit, nem volt rá időm, magától mondta.

Anya, itt volt az őrangyalom és azt mondta, hogy legyek mindig ilyen tiszta szívű és nyitott lány. Azt is mondta, hogy a szeretet a legnagyobb kincs. Olyan szép volt, bár nem láttam tisztán, de éreztem, hogy szép.

Megszólalni nem tudtam, csak néztem rá mosolyogva és csodáltam azt a ragyogást. Olyan szép volt. Talán ezt hívják belső szépségnek. Ezt a tündöklést. Úgy megváltozott az arca, olyan szeretettel teli lett. Nem is tudom jól elmondani.

Egy angyali jelenés mindig hatással van! Igen pozitív hatással. Az ember lelke megnyugszik és kivirágzik. A szeretetteljes légkör biztonságot és harmóniát hoz, vidámságot és érzékenységet. Különleges élmény! Amikor gyermeked ilyen tapasztalásban részesül, és te láthatod a hatását, az téged is boldoggá tesz, még ha nem is érted pontosan mi történt. Maga az, hogy a saját szemeddel látod a gyermeked kisugárzásának megváltozását, megadja számodra azt, hogy tudod, ott és akkor történt valami csodálatos. Fogadd el a csodát! Egyszerűen csak fogadd el.

Még ha a gyermek fantáziája is lenne, – ami biztos, hogy eszedbe jutott, – de ugye nem lehet, hiszen magától nem lesz ilyen varázslatos gyermeked mosolya. Engedd meg magadnak, hogy nem keresel, nem kutatsz racionális megoldásokat. Idővel talán neked is lesz hasonló megtapasztalásod. És akkor tudni fogod. Pontosan fogod tudni. Hogy ez nem fantázia, nem bűbáj, hanem a láthatatlan valóság.