Kapcsolat az Angyalokkal

 

 

7 hetes online program

Ismerd meg az angyalok  világát.

 

Miben Segíthetek?

Segítek megnyitni azt a teret ahol megtalálhatod a megoldást a kérdéseidre.

Ahol választ kaphatsz és megértheted ki vagy te és hogyan működsz!

Ahol megértheted, hogy gyógyulásod lehetősége a te kezedben van.

Rólam

Bihari Éva  – spirituális tanító,  life facilitator, író.

Beszélgetek az angyalokkal, démonokkal és más entitásokkal. Rálátok arra, amire te nem, ezáltal hozzásegítelek ahhoz, hogy a problémádat képes legyél elengedni, feloldani, letenni és megszűntetni létezni.

Mi lenne lehetséges számodra, ha a problémád nem létezne?

 

Lehetőségek Velem

ÚT ÖNMAGADHOZ

Mi lenne ha végre valóban önmagadként léteznél? Visszatalálva az igaz lényedhez vagy egyszerűen csak megtalálva mit is szeretnél valójában!

GYERMEKTERÁPIA

Más a gyermeked mint a többi? Megengedhetnéd magadnak és neki, hogy az legyen aki!  Ha elfogadod őt olyannak amilyen, megértheted az ő világát.

ENERGETIKAI OLDÁS

Ahogy a testi problémáidra, úgy a lelki problémáidra is van megoldás! Amikor egységben vagy önmagaddal, a harmónia jelen van életedben.

ANGYAL TERÁPIA

Az angyalok mindig veled vannak és segítenek téged! Nem vagy egyedül sosem! Amikor megnyílsz a befogadásukra megérkeznek életedbe. Választod?

BACH-VIRÁGTERÁPIA

Egy különleges harmonizáló terápia, mely egy hatóanyagmenetes szelíd módszer. Holisztikus személetű segítség, amely a virágeszenciák hatását használja a lelki nehézségek, félelem, szomorúság, harag, magányosság, depresszió és még sok negatív érzelem harmonizálására.

 

ACCESS BARS®

Ez egy fantasztikus lehetőség, egy kezelés mely teljesen és totálisan rólad szól. Az Access Bars® lehetőséget nyújt számodra, hogy életedbe változást hozz, hogy minden érzést, gondolatot, érzelmet amit felvettél, mert a másik azt mondta és egyetértettél vele, vagy épp totál ellenállásban voltál, ezáltal berögzítetted saját magadnak, kioldhass, elengedj és végre megtaláld azt a csodálatos lényt, aki valójában vagy.

Kérdésed Van?

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot

  • amennyiben időpontot szeretnél foglalni hozzám.
  • szeretnél az ingyenes 20 perces konzultációs lehetőséggel élni
  • kérdésed van és nem találod a választ
  • szeretnél bejelentkezni, de nem tudod eldönteni mi a számodra megfelelő lehetőség

Lépj Velem Kapcsolatba

Blog

Mi lehet a Valóságodon túl, amit most lehet még nem látsz?

Neki bezzeg könnyű!

Neki bezzeg könnyű!

4 évvel ezelőtt jöttem ki Angliába! Angolul alig beszéltem, dehogy, semennyire nem beszéltem. Nem értettem semmit! Azt sem tudtam, hol vagyok, hogyan induljak el, mi lesz holnap! Elmondhatatlanul nehéz volt! Kétségek között, nem tudva mit hogyan kell megoldanom,...

bővebben
Mi az Access Bars nekem?

Mi az Access Bars nekem?

  Minden, ami van a világunkban, azt definiálni akarjuk! Csak hogy tudjuk mivel is állunk szemben! Az Access Bars valami olyan csoda, melyet nem könnyű definiálni! A beégett mintákat oldja fel, melyek nélkül képes lehetsz végre mást teremteni, más életet...

bővebben
Talán egy angyal volt?

Talán egy angyal volt?

Azt hiszem rémlik valami, nagyon régről, gyermekkoromból, de csak úgy halványan dereng. Talán nem is történt meg, csak hát akkor hogyan merül fel bennem? Emlékszem, hogy volt egy jelenség, akivel bármikor és bárhol tudtam beszélgetni. Csodás érzés volt és valahogy...

bővebben