Vajon mit változhatna, az életedben, ha választanád ezt az egy napos képzést, mely teljesen és totálisan rólad szól?

Az Access Bars® képzés lehetőséget nyújt számodra, hogy életedbe változást hozz! Mi lehetne lehetséges számodra, ha életed irányítását a kezedbe vennéd?

Az Access Bars Képzés fantasztikus eszközöket ad számodra, mellyel felfedezheted, megismerheted és elismerheted azt a csodálatos lényt, aki valójában vagy!

Mi a Access Bars®?

Egy csodálatos technika, mely megnyitja a lehetőségeidet egy teljeseb, boldogabb, könnyedebb és legfőképpen tudatosabb élet felé.

Feloldhat, kitörölhet minden olyan nézőpontodat, kritikát, véleményt és ítéleted, amellyel beszilárdítod magad a mindennapjaidba, ezáltal nem látva meg, hogy mi más lenne lehetséges a számodra!  Hasonlóan működik a Bars®, mint a számítógéped, mikor megnyomod a delete, azaz törlés gombot.

 

Mi történik a képzés alatt?

Az Access Bars® képzés alatt megismerheted a 32 pontot melyek  valójában energiasávok, melyek a fejen találhatóak. Ezek az energiasávok (barok) az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. A kezelés alatt a barok aktiválódnak és ezáltal beindul a tisztítás az adott területeken melyek változást hozhatnak. Kettő kezelést adsz és kettőt kapsz a képzés alatt. Emelett több eszközt is megismersz, melyeket napi szinten használhatsz, csakis rajtad múlik!

Az Access Bars® elindíthat. Azon az úton, amin visszatalálhatsz önmagadhoz. Kinyithatja a tudatodat, megnyithatja a tudatosságodat és elindíthatja a gyógyulásodat, fejlődésedet. Feloldja a benned lévő feszültséget, kioldja a beragadt érzelmi blokkokat és végre megindulhat az áramlás az életedben.

 

Miért választd az Access Bars® Képzést?

Az Accèss Bars® képzés után kezelő leszel, mellyel adhatsz Bars® a családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak és lehetnek ügyfeleid, így üzletet is építhetsz!

Az Access Bars kezelések csodálatos változásokat hozhatnak az életedbe és annak is akit kezelsz. Milyen változást generálhatsz ha választod?

Az Access Bars® kezelés alatt megengedésbe kerülsz önmagaddal és mindennel, ezáltal képes leszel befogadni. Beengedni, megengedni hogy végre az öröm és könnyedség is megérkezhessen az életedbe, amely természeténél fogva a tied, hiszen Te Vagy maga az öröm és könnyedség!

MI lehetséges számodra az Access Bars® Képzéssel?

 

Mennyibe Kerül?

Az egy napos képzés ára £270, mely tartalmazza magát a képzést, az írott anyagokat, emellett üdítőt és nassolnivaló is biztosítva van.

Ismétlőknek  a képzés díja £135, azaz ha már egyszer voltál Access Bars képzésen, ez a te hozzájárulásod a képzéshez.

16-17 éveseknek féláron van a képzés, kérlek az ismétlő fület válaszd regisztrációkor. 

16 éves kor alatti gyermekeknek a képzés ingyenes, amennyiben egy felnőtt fizető személlyel érkezik. 

Access Bars Képzés

 

2021. Május 16 Vasárnap

9:30 – 17:30

Helyszín:

Worsley, Manchester

 

Regisztrálok

Access Bars Képzés

4 + 3 =